Yemeksepeti SMS Onay

Sms Onayla TR, sosyal medya platformları için sunduğu WhatsApp ve Telegram Numara 'larıyla kullanıcıların iletişim ihtiyaçlarına yenilikçi hizmet getiriyor. Kullanıcıların sosyal medya hesaplarını güvenle doğrulamalarını ve birden fazla hesabı rahatlıkla yönetmelerini sağlıyor. WhatsApp ve Telegram için sağlanan sanal numaralar, kişisel telefon numaralarını paylaşmadan hesap oluşturma ve doğrulama işlemlerini yapma olanağı sunar, böylece kullanıcıların gizliliğini korur.


WhatsApp ve Telegram gibi popüler sosyal medya uygulamaları için sanal numara kullanımı, özellikle birden fazla hesap yöneten işletmeler ve sosyal medya yöneticileri için büyük bir kolaylık sağlar.


Sms Onayla TR'nin sunduğu WhatsApp ve Telegram Numaraları, sosyal medya platformlarında kullanıcılara daha fazla kontrol ve gizlilik sunar.



Kayıt olduktan sonra karışınıza çıkan panel üzerinden tüm işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. smsonaylatr’nun müşterilerine sunduğu kampanyaları panel üzerinden ulaşabilirsiniz. Sizlere tanımlanan kuponlardan faydalanmak için istenilen bakiye sonrası destek talebi açarak kupon kodunuza ulaşabilirsiniz. 
Numara satın almak için öncelikle bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Ödemelerinizi Havale/EFT veya kredi kartı ile güvenilir ödeme yönetimiyle tamamlayabilirsiniz. 

SMS Onay Servisi

SMS onay servisi sayesinde şahsi numaranızı paylaşmadan birçok platforma kayıt olabilirsiniz. Sms onay hizmet satın almak artık çok basit. smsonaylatr’nun sunduğu güvenilir sms onay hizmeti ile anında sms onay alın. 7/24 canlı desteği ile istediğiniz zaman ulaşabilir aklınızdaki sorulara cevap alabilirsiniz.  


smsonaylatr


22/01/2023